Något nytt

Kul att prova på något nytt som man inte ar gjort tidigare. Som att spela lite shuffleboard i stockholm. Det är något som jag inte har provat på men som jag skulle vilja göra och som jag tycker skulle vara så kul att göra. Så det är något som jag ny tipsar till alla som är ute efter att hitta på något nytt som man inte har provat på och att göra saker som man vill göra och som verkar kul.
Ja man mår bra av att prova på nya saker och det är ju så bra att det är nåt som man kan göra och som inte är så jobbigt och det behöver inte kosta så mycket heller. 

Så passa på att göra något kul

Ja det kan vara kul att hitta på något som man kan göra och som man vill göra och som man inte har gjort tidigare. Det ska tydligen vara väldigt kul att köra shuffleboard och det kan jag tänka mig att det är. Det är alltid kul när det finns något nytt som man kan tävla i och det är lite spännande och nerverna prövas. Ja det är kul tycker jag och det är sånt som man gärna gör och hitta på så det är något att göra.
Ja så det kan kan kanske vara något att prova på nu i helgen när man är sugen på att göra något nytt och då är det ju toppen att pröva det. 
Hitta något nytt att tävla och ha skoj med. Så varför inte? Kolla om gänget är på att göra det i helgen jag tror det blir super kul och något som alla kommer tycka är så kul och det är ju det som man vill åt och det som gör att man känner att man gör något kul och spännande.